ID-crisis

Boek 1 van de Kit Guardner-serie.

Het leek zo’n gemakkelijke opdracht: het opsporen van Kurush, de zesjarige zoon van een Anterraanse diplomaat. Zodra Kit Guardner zich echter met de zaak gaat bezighouden, lijkt iets of iemand er alles voor over te hebben haar zoektocht te dwarsbomen.

Al snel na aankomst op Anterra wordt Kit beschuldigd van moord en wordt ze zonder enige vorm van proces afgevoerd naar P1, de zwaarste strafkolonie in het universum. Daar komt ze terecht in een web van intriges rondom de illegale handel in ID-chips.

Ineens is de gemakkelijke klus een levensgevaarlijke zoektocht geworden waarbij Kit zichzelf volledig dreigt kwijt te raken…

 

Prijs : € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van ID-crisis te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com

Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

 

Slangenkuil

Boek 2 van de Kit Guardner-serie

Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt dat de vrouw is gedood door vraatzuchtige buitenaardse slangetjes.

Interstellair privédetective Kit Guardner wordt ingeschakeld om de plek waar de vrouw is gevonden te onderzoeken. Ze stuit al snel op een link naar de volgelingen van een slangengod die wordt vereerd op de planeet Borinth.

Wanneer het grote publiek lucht krijgt van de kwestie, wordt er al snel een beschuldigende vinger uitgestoken naar de Katholieke kerk, die haar ware gezicht als slangaanbidder zou laten zien. Maar is dat ook zo? Of is hier sprake van een poging deze sekte naar andere planeten te exporteren? Of gaat het om iets heel anders?

Kit krijgt het verzoek naar Borinth te gaan om de verspreiding van de bloeddorstige zinzen een halt toe te roepen. Iets waarbij ze al haar vaardigheden nodig heeft om niet zelf slachtoffer te worden.

 

Prijs: € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Slangenkuil te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

 

Vuurstorm

Boek 3 van de Kit Guardner-serie

“Cheche wordt vermist”

Deze drie woorden storten interstellair privédetective Kit Guardner in een maalstroom van gebeurtenissen. Tijdens haar zoektocht naar de IGIA-agente blijkt al gauw dat er meerdere kwesties spelen.

Kit wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan met de meest gevreesde galactianen in het universum: Landataren. Mede door hun geheime agenda raakt ze verstrikt in de duistere wereld van neurogaming.

De opdracht vergt het uiterste van Kit en het is nog maar de vraag of ze het er heelhuids van afbrengt…

 

Prijs : € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Vuurstorm te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

 

Doodvonnis

Boek 4 van de Kit Guardner-serie

In het begin doet ze het af als toeval, maar al snel wordt het interstellair privédetective Kit Guardner duidelijk dat er een onzichtbare vijand op haar jaagt. Wanneer ze ook nog eens wordt verdacht van moord en haar broer Jim onbereikbaar is, ziet ze geen andere uitweg dan de hulp van een zwerver te accepteren en samen met hem te vluchten.

Dit alles houdt Kit niet tegen de speurtocht naar haar verdwenen moeder voort te zetten. Bij elke stap lukt het haar meer informatie te verzamelen en groeit de hoop dat zij haar moeder uiteindelijk zal vinden. Maar hoe dichter ze bij haar doel komt, des te meer neemt ook de twijfel toe.

Haar zoektocht brengt haar naar een plek waar niets is wat het lijkt, waar mensen op de hoogte zijn van haar komst en waar men uitziet naar het gebruik van haar genetisch materiaal …

 

Prijs: € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Doodvonnis te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

 

Maalstroom

Boek 5 van de Kit Guardner-serie

Als interstellair privédetective Kit Guardner bezig is met een saaie surveillance-opdracht in de lokale supermarkt, wordt deze overvallen. Wanneer ze weer bijkomt, ligt ze in het ziekenhuis en kan ze zich niets anders herinneren dan het lopen van eentonige rondjes door de winkel. De behandelend arts vertelt haar dat ze waarschijnlijk het slachtoffer is geworden van een partydrug en dat het geheugenverlies van tijdelijke aard zal zijn.

Maar waarom is er dan een toxine in haar bloed aangetroffen waarvan de oorsprong onbekend is? En waarom blokkeren haar hersenen bepaalde herinneringen? En waarom zou ze een partydrug innemen als ze nooit naar danceparty’s gaat? En wat heeft dat met die overval te maken?

Om niet gek te worden van de vragen die door haar hoofd spoken, gaat ze op onderzoek uit. Tot een Veringolees het kantoor van Guardner Investigations binnenstapt met het verzoek om twee verdwenen familieleden op te sporen.

Blij met de afleiding neemt ze de opdracht aan en vertrekt met Boran naar zijn thuisplaneet. Vanaf het allereerste moment dat ze op Veringo is, probeert iemand haar echter uit te schakelen en lijkt iedereen waarmee ze in contact komt een eigen agenda te hebben. Wie kan ze vertrouwen?

 

Prijs: € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Maalstroom te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

 

Drakenbloed

Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa’s lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt.

De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks gebeurtenissen waar Tessa geen invloed op heeft. Ze komt terecht in een andere wereld. Een wereld met magie. De mensen die ze daar ontmoet, proberen haar een taak op te dringen. Iets waar Tessa niets van wil weten. Het enige wat zij wil, is naar huis om haar leven als archeologe weer op te pakken.

Gaandeweg wordt het Tessa echter duidelijk dat ze geen keus heeft. Er is geen weg terug. Ze wordt in een bepaalde richting gedwongen en zal de strijd moeten aangaan. Een strijd op leven en dood.

 

Prijs : € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Drakenbloed te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.


drakenspoor

Drakenspoor

De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid moet wegens omstandigheden worden verkocht. Samen met zijn halfzus Felice gaat hij aan de slag om de inboedel te inventariseren en een veiling te organiseren voordat de makelaar ermee aan het werk gaat. Het leidt zijn aandacht een moment af van de angst om net als zijn ouders ten prooi te vallen aan een ongeneeslijke ziekte.

Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij de verzameling drakenbeeldjes van zijn moeder en een loden kistje. Het kistje intrigeert hem mateloos en hij neemt het mee naar huis. Vanaf dat moment wordt hij geplaagd door vreemde dromen en kan hij realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden.

Zijn vrienden beginnen hem te ontlopen en de eenzaamheid wakkert zijn angsten verder aan. Dan gebeurt er iets wat zijn hele leven op zijn kop zet…

 

Prijs : € 17,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Drakenspoor te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com


Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.

drakenspoor

Retour Spitsbergen

Kirill, de vijfentwintigjarige zoon van een vooraanstaande kunsthandelaar in Moskou, gaat met vrienden op skivakantie en krijgt een ernstig ongeluk. De breekbare band met zijn vader lijkt zich hierdoor te versterken, maar plaatst hem ook in een grimmige realiteit. Hoe had hij ooit kunnen bedenken dat zijn leven zo radicaal zou veranderen?

Jeremy is gescheiden en vader van twee kinderen. Op een dag komt hij in zijn woonplaats Amersfoort een vroegere klasgenoot uit groep zeven tegen. Tijdens een kop koffie om bij te praten krijgt hij een uitnodiging voor een avontuurlijke zeiltocht. Samen met zijn vriendin Annet reist hij af naar Spitsbergen, niet wetende dat deze zeilvakantie heel anders zal verlopen dan hij verwacht.

Zowel voor Kirill als Jeremy is niets wat het lijkt. Verleden en heden verweven zich tot een onontkoombare werkelijkheid. Een werkelijkheid die langzaam maar zeker een fatale wending neemt.

 

Prijs : € 18,95

Klik hier om gratis de eerste pagina’s van Retour Spitsbergen te lezen.

 

Bestel via www.PepperKay.com

Boeken die rechtstreeks via www.pepperkay.com worden besteld, worden gesigneerd door de auteur geleverd.